MeubelFris

Gespecialiseerd in Meubelreiniging,
Karpetreiniging en Meubelreparatie.

Dieptereiniging

 

Waarom nieuw kopen of stofferen als wij uw favoriete bankstel, stoel of karpet vakkundig kunnen reinigen zodat deze er weer zo goed als nieuw uitziet. Wij reinigen en repareren op locatie bij u thuis of op het werk op een afgesproken dag en tijdstip wat U het beste uitkomt, ook in het weekend en de avonduren.

Voor bedrijven:

Denk bij het reinigen en/of impregneren ook aan uw Restaurantstoelen, Tapijt, Deurmatten, Bioscoopstoelen, Theaterstoelen, Banken etc….

Wij kunnen reinigen en/of impregneren op bijvoorbeeld uw sluitingsdag zodat er geen ongemak is en uw omzet er niet onder hoeft te lijden.

Vraag hier uw “gratis en vrijblijvende offerte” aan.

Offerte/Informatie aanvragen

DIEPTEREINIGING:

Meubelreiniging, tapijtreiniging, matrasreiniging, trapreiniging, karpetreiniging, autobekleding
of caravanbekleding reiniging.

  • Voor een absoluut betaalbare prijs voeren wij voor u een dieptereiniging uit waarbij hardnekkige vlekken en huisstof worden verwijderd.
  • Wij gebruiken uitsluitend schoonmaakmiddelen welke niet schadelijk zijn voor de gezondheid en- of het milieu!
  • Onze terdege beproefde schoonmaakmethode is geschikt voor vrijwel alle meubelstoffen en kan worden toegepast op het interieur van uw huis, kantoor, auto, boot of caravan.
Offerte/Informatie aanvragen

MeubelFris&Fix heeft in bijna 100% van de gevallen een oplossing voor het verwijderen van vlekken uit uw bankstel, ander meubilair, karpet, tapijt etc….

IMPREGNEREN:

(vuilwerende beschermlaag aanbrengen)
-Na het reinigen van uw meubels of karpet (tapijt), is het mogelijk deze door ons te laten impregneren. Met een veilig product kan een beschermlaag worden aangebracht die tot diep in de vezels beschermt tegen vervuiling. Na deze behandeling is uw meubel of karpet beter beschermd tegen vuil waardoor deze makkelijker schoon te houden zijn.

ONTGEUREN:

Tijdens het reinigen kunnen wij tevens ontgeuren, dit om bijvoorbeeld de vieze geur van o.a. braaksel, urine, nicotine etc. te verwijderen.

GARANTIE en SERVICE:

Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent, wij leveren perfecte service!

0

1

2

3

4

5

Uw meubels, autobekleding, trap, karpet of tapijt weer zo goed als nieuw